iPad i undervisningen – debat og videndeling 

Home iPad erfaringer

iPad erfaringer

Indledning

I denne artikel vil jeg beskrive Odder kommunes iPad projekt.
Først lidt om hvad der gik forud for beslutningen om, at investere i 2700 iPads i Odder kommunes skoler. Herefter følger implementeringen af den nye digitale devices. En proces der ikke er afsluttet endnu. Til sidst vil jeg komme ind på mine egne erfaringer fra den del af min undervisning, hvor jeg har brugt iPad i undervisningen. I dette afsnit vil jeg også komme ind på nogle didaktiske overvejelser.

Det er vigtigt for mig at understrege, at dette er min beretning. Andre vil sikkert have lagt vægt på andre synsvinkler af projektet. For der har været mange forskellige dagsordner i dette projekt. Lige fra profilering af kommunen, for at få solgt flere byggegrunde, inklusion af ”skæve” elever, over til ønsket om at profilere den enkelte skole, for at få flere elever.
Min synsvinkel har et været som læringsvejleder, med fokus på it, og som lærer i udskolingen. Så min intention har gennem hele projektet været, et oprigtigt ønske om at være med til at forbedre mulighederne for, at inddrage digitale læremidler i undervisningen.

Men uanset intentioner, så har alle de ansatte i Odder kommune ydet en kæmpe indsats for at få projektet båret i gennem, på trods af mange udfordringer og problemer, samt forskellige dagsordner.

2 Responses

 1. TOM Rasmussen

  Hej …Hvor kan man læse dine erfaringer..og hvilken årstal er bloggeN FRA ?

  • admin

   Hej Tom

   Bloggen bliver jævnligt opdateret.
   Jeg har ikke direkte skrevet om mine erfaringer,
   men samler mere sammen på forskellige steder på nettet, samt egne kommentarer til dette.

   Er der noget specielt du tænker på.

   Var også opmærksom på min blog skoleapps.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =